Cliëntervaringen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze behandelingen   of   Meld u online aan

Home » Cliëntervaringen

Home » Cliëntervaringen

Dame over SlaapOefentherapie:

“In slechts 4 behandelingen heeft u mij van mijn slaapklachten afgeholpen! En ik sliep al 25 jaar zeer slecht”.

Partner van een patiënt over Oefentherapie Cesar bij Parkinson:

“Ik heb de dokter gebeld en gezegd dat als hij ooit iemand nodig heeft voor Parkinson, hij u moet inschakelen. En ik heb ook onze oude huisarts gebeld en hem dat verteld. U dóet tenmiste iets met de patiënt. U oefent, beweegt en u legt uit. Daar ben ik u heel dankbaar voor”.

Patiënt en Oefentherapie Cesar:

Ik werd goed geholpen. Alles werd me duidelijk en langzaam uitgelegd ook omdat ik niet zo goed Nederlands spreek. Ze nam de tijd om alles door te nemen en mij zo goed mogelijk te helpen. ’

Een vriendin van mijn moeder over de laser en oefentherapie

Een paar uur voor de bus vertrekt naar de wintersport komt mw op vrijdagavond bij ons thuis aan. Ze kan amper op het linkerbeen staan sinds een week en tijd voor de huisarts is er niet. ‘Hoe moet ik nou de komende week voort en die busreis goed doorkomen?’ vraagt ze enigszins in paniek. Ik stel na een heuponderzoek voor om voor nood toch even te laseren, mogelijk kan de pijn wat verlichten en direct na de vakantie naar de huisarts. Mw vindt het goed en na de behandeling van een half uur stond mw op en gaf ze aan dat het minder pijn deed. Ze heeft de busreis pijnvrij doorstaan en een week kunnen skiën. De laatste dag kwam de pijn wel wat terug door het vele skiën maar de dankbaarheid was groot.”

Ruiter over de combinatie Flexchair, laser en oefentherapie Cesar:

“Al jaren heb ik last van mijn rug nadat ik hard van mijn paard gevallen ben. Ik heb mijn leven erop aan moeten passen en dat valt zwaar. Nu merk ik dat ik veel minder pijn heb, mijn rug voelt soepeler en bewegen gaat makkelijk”.

Man (71) over Schoudertherapie:

Wat had ik een pijn aan mijn schouder. Ik kon niets anders dan stil zitten omdat hij zoveel pijn deed. Sinds ze met die combinatie van oefentherapie en laser begonnen is is de pijn ontzettend verminderd. Maar daardoor kon ze ook het gewricht weer in beweging krijgen. Dat was voorheen onmogelijk door de frozen shoulder.”

Ruiter over de Flexchair training:

‘Super goede behandeling, Zwaarder dan ik dacht maar alles wordt wel veel sterker en minder snel moe. Ook met andere problemen word je goed geholpen. Per keer wordt er gekeken wat nodig is’

Erna, jurylid en dressuur instructrice op Facebook:

Top praktijk’

Patiënt over Oefentherapie:

“Bij Saskia ben ik super geholpen met mijn rug en bekken, maar ze pakt ook andere delen waar ik onzeker over ben op. Heel fijn

Nikki, rugklachten

‘Ik ben erg blij met Saskia.Ze is heel kundig,weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ik heb zelf een forse rug afwijking en daar ben ik vorig jaar aan geopereerd. Daarbij hebben ze mijn rug vast gezet.

Dankzij haar heb ik nu minder pijn en heb ik veel meer beweging in mijn rug.Mijn rugspieren worden ook steeds beter,net als mijn balans.

Ik raad haar zeker iedereen aan. Vooral ook voor mensen met scoliose ,want daar zijn maar weinig Therapeuten te vinden die hier goed mee kunnen omgaan.

4* FNRS Manege Nieuw Amstelland uit Amstelveen op Facebook:

‘Wat een succes was de valtraining vandaag! Allemaal positieve reacties, dat horen we graag

Mevrouw S, 35 jaar:

‘ik stond heel sceptisch tegenover oefentherapie Cesar/Mensendieck, maar die Flexchair maakte me nieuwsgierig. Ik ben zo blij dat je me oefeningen geeft die ik makkelijk even tussendoor kan doen. Mijn prestaties gaan vooruit en de nekklachten zijn in een paar behandelingen al sterk afgenomen. En het is gewoon ontzettend leuk!’

Familie mevrouw K, 78 jaar:

In het verpleeghuis heeft onze moeder 4 maanden alleen maar gelegen zonder vooruitgang, jij hebt haar in 4 weken zover gekregen dat ze zelfstandig kan opstaan en zelf kan draaien in bed. Ze heeft zelfs weer 8 stappen met jou gelopen! Ze heeft veel meer energie en is opgewekter.’

Dhr en mw R, 75 jaar:

‘In het ziekenhuis hebben de specialisten kennis, jij hebt naast veel kennis ook nog eens een geweldig empathisch vermogen. We zijn blij dat de thuiszorg jou gestuurd heeft’.

Vraag meer informatie aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Direct online aanmelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid