Oefentherapie Mensendieck

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze behandelingen   of   Meld u online aan

Oefentherapie Mensendieck

Bekijk onze behandelingen   of   Meld u online aan

N

Gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenaandoeningen

N

Zowel high- als low power laser

N

Optimale kennis en kunde van chronische pijnklachten

N

Gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenaandoeningen

N

Zowel high- als low power laser

N

Optimale kennis en kunde van chronische pijnklachten

Het dynamisch team van Pract’s Oefentherapie staat voor u klaar

Op zoek naar een oefentherapie voor Mensendieck? Bij ons bent u aan het juiste adres. Pract’s Oefentherapie is met vier locaties een van de grootste praktijken voor oefentherapie in Haarlem. Neem gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende adviesafspraak met u.

Een betrokken praktijk voor oefentherapie voor Mensendieck

Heeft u klachten tijdens het bewegen? En heeft u al diverse wegen bewandeld, maar blijven de klachten aanhouden? Of heeft u vragen, over uzelf of over iemand in uw omgeving? Bij onze oefentherapie voor Mensendieck vindt u enthousiaste, betrokken therapeuten die met u meedenken, antwoord geven op uw vragen, en uw klachten door middel van persoonlijke behandelingen en oefeningen proberen te verminderen of te doen verdwijnen.

Voel uzelf happy in het dagelijks leven

Lichamelijke klachten kunnen erg hinderlijk zijn, en het levensgeluk zelfs in de weg gaan zitten. Onze missie is onze patiënten weer helemaal happy te laten voelen in hun dagelijks leven. Of dit nu tijdens het werk, hobby of sport is, of omdat u graag thuis wilt blijven wonen: wij geven u de begeleiding en de aandacht die u nodig heeft. Kom nu naar onze oefentherapie in Haarlem en maak kennis met onze betrokken therapeuten.

Onze medewerkers

Wij zijn Saskia, Anne, Anna, Nicky, Monique en Claudia. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! In onze dynamische groepspraktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck helpen we u graag. Pract’s bestaat uit de volgende praktijken:

 • Flexchair Oefentherapie
 • Oefentherapie Thuis
 • Haarlemmermeer Oefentherapie
 • Mensendieck Haarlem Oost

Onze specialiteiten op het gebied van oefentherapie Mensendieck

Bovendien…

 • Zijn Saskia en Anne gespecialiseerd in Niet-Aangeboren Hersenaandoeningen.
 • Hebben wij gespecialiseerde Flexchair- en Sensamove-therapeuten voor ruiters. Wij bieden intensieve begeleiding op en naast het paard. Een unieke oefentherapie in Haarlem en omgeving.
 • Kunnen wij snel en effectief rug-, nek- en schouderklachten behandelen met houdingsadviezen, oefeningen en eventueel werkplekbezoeken.
 • Werken wij intensief met zowel high power als low power lasers.
 • Richten wij ons bij de behandeling van ouderen, met name op de functionele thuissituatie. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in neurologie, artrose, osteoporose en valpreventie.
 • Hebben wij optimale kennis en kunde wat betreft chronische pijnklachten.

Kortom: zoekt u oefentherapie in Haarlem, en bent u op zoek naar een praktijk waar de oefentherapie van Mensendieck wordt aangeboden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier in de website, of bel naar: 023-5634183.

Gratis oefenboek

Meldt u nu aan, dan ontvangt u een gratis proefversie van ons oefenboek, met waardevolle oefeningen voor uw rug. Hierbij zijn er speciale oefenboeken voor ouderen, mensen met chronische pijnklachten en ruiters.Direct online aanmelden

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Direct online aanmelden

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid