Informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze behandelingen   of   Meld u online aan

Home » Stagiair Marketing en Sales
Home » Stagiair Marketing en Sales

Stagiair Marketing en Sales

Heb jij ideeën over hoe je de eerste lijns gezondheidszorg kunt laten groeien? Heb jij affiniteit met bewegen, met gedragsverandering en met een gezonde leefstijl? Dan vragen we je zeker te reageren op deze vacature!

We zouden graag jouw expertise en onze kennis willen bundelen om een marketingplan op te stellen en uit te voeren voor onze eerste lijns praktijk. We gaan uit van één dag per week aan stagetijd op donderdag of vrijdag. De werkplaats is in overleg in Hoofddorp, Haarlem of Nieuwveen (zuid Holland).

De sfeer in onze praktijk is ongedwongen, serieus met passie en met heel veel bevlogenheid. We behandelen volwassenen met als speciale doelgroep kwetsbare ouderen en rug-nek-schouderklachten. Hierin zijn we dan ook vooruitstrevend in de wijde regio. Dit willen we nog sterker naar buiten brengen en daar hebben we jouw hulp hard voor nodig!

Reageer dus snel met jouw idee om hetgeen je op onze site gezien hebt sterker naar buiten te dragen. Heb je totaal andere ideeën? Ook dan ben je hartstikke welkom!

Vergoeding conform de richtlijnen van de opleiding.

Neem contact met ons op voor vragen of als je nu al hartstikke enthousiast geworden bent via saskia@practs.nl of 06-36086612

Vraag meer informatie aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Direct online aanmelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid